Lediga tjänster hos oss just nu

Produktionsmedarbetare – Tegsnäs Group AB

Till vår fabrik i Vindeln söker vi just nu en driven och intresserad medarbetare som ska arbeta i produktionen av specialemballage.

Tegsnäs Group är en av marknadens ledande leverantörer av träförbrukningsmaterial, specialemballage och byggmaterial. Vi tillverkar och marknadsför även den klassiska Tegsnässkidan och vi har inlett en satsning på fritidshus och villor. Huvudmaterialet i allt vi producerar är trä. Hela koncernen omsätter cirka 120 miljoner kronor.

Om rollenPå Tegsnäs emballagefabrik i Vindeln tillverkar vi specialpallar, lådor i plywood och övriga specialprodukter i trä. Våra kunder är främst industriföretag och maskintillverkare. Som medarbetare i produktionen arbetar du med att tillverka och konstruera specialemballage i trä och olika förstärkningsmaterial.  Eftersom vi är ett företag som arbetar med ständiga förbättringar och med fokus på kvalitet innebär rollen även att du medverkar i utvecklingen av nya lösningar och smartare produktionsmetoder. Vi ser också att våra medarbetare känner ansvar och medverkar för god struktur och ordning på arbetsplatsen.

Om dig som medarbetare:  Vi söker dig som är intresserad av träbranschen och som tycker om att vara engagerad i ditt arbete. Du har en vilja av att utvecklas och tar gärna initiativ.  Vi vill att du är en strukturerad och lösningsorienterad person som kan arbeta självständigt likaväl som att du trivs med att arbeta i team och känner samhörigheten till företaget. Vi tror också att du är kommunikativ och tycker om att vara en god kamrat.

Tegsnäs Group är ett företag i utveckling och vi värdesätter driv, engagemang, nyfikenhet och tempo i det dagliga arbetet.

Vad vi erbjuder:  Som medarbetare i Tegsnäs Group är du en del av ett trivsamt gäng som arbetar tillsammans. Hos oss är du en naturlig del av laget. Vi lägger stor vikt vid rätt inställning och personliga egenskaper. Vi välkomnar alla sökanden och eftersträvar mångfald. Tjänsten är på heltid och en provanställning om 6 månader.

Ansökan:  Önskas mer information kontakta: Kenneth Harnesk, produktionschef Tegsnäs emballagefabrik: 070-3370096. Din ansökan sänder du med mail till kenneth.harnesk@tegsnas.com (Genom att skicka in din ansökan godkänner du att vi sparar innehållet och de personuppgifter som du lämnar för nuvarande och eventuellt framtida rekryteringsbehov.)

Vi tillämpar löpande urval, därför rekommenderar vi att du skickar in din ansökan så snart som möjligt.

Välkommen med din ansökan!

Ansök här