Vårt utbud

Med tydlig koppling till skog och natur tar vi fram Tegsnässkidan, Tegsnäshus, Byggmaterial, Träförbukningsmaterial & Speciallemballage. Alltid med lokala råvaror och stor kunskap. Vi är även en stolt leverantör av Jörnkängan.

Tegsnässkidan

Håller i 100 år.
Läs mer

Tegsnäshus

Kvalité som skidan.
Läs mer

Jörnkängan

Håller i alla väder.
Läs mer

Om oss

Träföretag sedan 1907.
Läs mer

Byggmaterial

Virke från känd mark.
Läs mer

Träförbruknings-material

Läs mer

Specialemballage

Emballage som håller.
Läs mer

Råvara

Mer om vår lokala råvara.
Läs mer

Tegsnäs, mycket mer än en skidfabrik

Även om våra hantverksmässigt tillverkade tegsnässkidor har en stadig plats på marknaden. Förutom skidor (turskidor, jaktskidor) producerar vi en ansenlig volym av träprodukter och byggmaterial. Våra skidor och tillbehör beställer du enkelt i vår webbshop och betalar smidigt med Klarna!

Det handlar om tryckimpregnerat virke, paneler (ytterpaneler och inomhuspaneler), trälister, torkströn, truckströn, bindströn, kapade ämnen, emballage och mycket annat. En fjärdedel av våra trävaror går dessutom på export ut i världen.

Dynamiken i våra fabriker skapar förutsättningar till en mängd olika specialuppdrag. Tillsammans med kompetent personal gör det att de flesta beställningar går att tillmötesgå, allt från strön till mer avancerade produkter samt specialemballage. Allt tillverkat av bra råvaror för bästa kvalitet!