Lediga tjänster hos oss just nu

Medarbetare inom lager och logistik till Tegsnäs Logistics

Tegsnäs Logistics förstärker teamet med en medarbetare i den nybyggda lager- och logistikanläggningen i Vindeln!

OM OSS
Tegsnäs Logistics är specialiserat på lager och tredjepartslogistik. En helt ny lager- och logistikanläggning på 1250 kvadratmeter som rymmer närmare 3000 pallplatser har byggts i Vindeln för verksamheten. Anläggningen togs i bruk januari 2021 och är ett nav för regional industri och e-handel. Tegsnäs Logistics står för kompetens, pålitlighet och flexibilitet. Vi verkar för att avlasta, modernisera och effektivisera våra kunders lager- och logistikhantering. Vi är en del av Tegsnäs Group.
DINA ARBETSUPPGIFTER

Tegsnäs Logistics ansvarar för inkommande och utgående transporter, lagring av material, saldohantering och packning enligt våra kunders önskemål. Vi kan även utföra förmontering av satser

Som medarbetare inom lager och logistik ansvarar du tillsammans med dina kollegor för att med precision och noggrannhet lasta och lossa inkommande och utgående gods samt hantera pallar i lagret med truck. Du arbetar dessutom med att manuellt emballera, packa, sortera varor. Även förmontering av produkter kan förekomma. Arbetet är praktiskt men innehåller även datoriserade moment som att checka in och ut produkter i vårt affärssystem. Med effektivitet och systematik utför du de beställningar och avrop som kommer från våra kunder.

Eftersom vi är ett företag som arbetar med ständiga förbättringar och med fokus på kvalitet innebär rollen också att du på ett naturligt sätt medverkar i utvecklingen av nya lösningar och smartare metoder. Du medverkar också till god struktur och ordning på arbetsplatsen då det är en viktig del av vår verksamhet.

DIN BAKGRUND

Vi söker dig som gärna har en bakgrund inom lager- och logistikarbete eller liknande arbetsuppgifter.  Det är bra om du har körkort för travers och/eller truck men det är inte ett krav, vi erbjuder utbildning för dig som behöver det. Meriterande är även om du har erfarenhet av att arbeta i affärssystem, ERP-system eller liknande.

OM DIG SOM PERSON

Du är en strukturerad, positiv och lösningsorienterad person som kan arbeta självständigt likaväl som att jobba i team och känner samhörigheten till företaget. Vi tror också att du är kommunikativ och tycker om att vara en god kamrat samt visar respekt för dina kollegor. Du har en vilja av att utvecklas, ta eget ansvar och är driven.

Tegsnäs Logistics är ett företag i utveckling och vi värdesätter driv, engagemang, nyfikenhet och tempo i det dagliga arbetet. Vi lägger stor vikt vid rätt inställning och personliga egenskaper. Vi eftersträvar mångfald och välkomnar alla sökanden. Som medarbetare hos Tegsnäs Logistics är du en del av ett litet men trivsamt gäng som arbetar tillsammans. Du blir en naturlig del av laget.

OM ANSÖKAN

Arbetsplatsen är vår anläggning som ligger längst ned i området Vindeln Innovation Park, några minuter öster om Vindeln. Tjänsten är på heltid och tillsvidare. Vi tillämpar en provanställning om sex månader. Tillträde sker enligt överenskommelse efter sommaren.

I rekryteringsarbetet använder vi oss av löpande urval, därför rekommenderar vi att du är snabb med din ansökan.

Du skickar ansökan via e-post till: emil.lundgren@tegsnas.com.  Märk ansökan i ämnesraden med: Medarbetare inom lager och logistik. Bifoga följande: Personligt brev, CV samt eventuellt övriga meriterade dokument. Specificera även om du har truckkort eller andra behörigheter.

(Genom att skicka in din ansökan godkänner du att vi sparar innehållet och de personuppgifter som du lämnar för nuvarande och eventuellt framtida rekryteringsbehov.)

Vid frågor, kontakta Emil Lundgren: 070-603 58 20

Välkommen med din ansökan!