Lediga tjänster hos oss just nu

Platschef inom lager och logistik

Vi växer och tar ny fart med ett nytt affärsområde, Tegsnäs Logistics

Tegsnäs Group är en av marknadens ledande leverantörer av träförbrukningsmaterial, specialemballage och byggmaterial. Vi tillverkar och marknadsför även den klassiska Tegsnässkidan och inleder nu en satsning på ett nytt affärsområde inom lager och logistik (3PL). Hela koncernen omsätter cirka 150 miljoner kronor.

Om rollen:
Som platschef ansvarar du för den dagliga ledningen vid vår nya lager- och logistikanläggning som byggs i Vindeln. Du har medarbetaransvar och ser till att hela processen kring lager och logistik fungerar enligt de uppsatta målen.

Eftersom vi är ett företag som arbetar med ständiga förbättringar och med fokus på kvalitet innebär rollen även att du medverkar i utvecklingen av nya lösningar och smartare metoder inom 3PL. Du medverkar till god struktur och ordning på arbetsplatsen vilket är en nyckel till att lager- och logistikverksamheten ska fungera.

Om dig som medarbetare:
Vi söker dig som är intresserad av lager och logistik och är engagerad i ditt arbete. Du har en vilja av att utvecklas, tar initiativ och har goda ledaregenskaper.

Du är en strukturerad och lösningsorienterad person som kan arbeta självständigt likaväl som att jobba i team och känner samhörigheten till företaget. Vi tror också att du är kommunikativ och tycker om att vara en god kamrat samt visar respekt för dina kollegor.
Tegsnäs Group är ett företag i utveckling och vi värdesätter driv, engagemang, nyfikenhet och tempo i det dagliga arbetet.

Vad vi erbjuder:
Som medarbetare i Tegsnäs Group är du en del av ett trivsamt gäng som arbetar tillsammans. Hos oss är du en naturlig del av laget.
Vi lägger stor vikt vid rätt inställning och personliga egenskaper. Vi eftersträvar mångfald och välkomnar alla sökanden.
Tjänsten är på heltid och en provanställning om 6 månader. Tillträde sker enligt överenskommelse.

Ansökan
Önskas mer information kontakta:
Jimmy Nilsson, Tegsnäs Group AB, 070-525 48 24 eller jimmy.nilsson@tegsnas.com
Din ansökan sänder du med mail till jimmy.nilsson@tegsnas.com
(Genom att skicka in din ansökan godkänner du att vi sparar innehållet och de personuppgifter som du lämnar för nuvarande och eventuellt framtida rekryteringsbehov.)

Vi tillämpar löpande urval, därför rekommenderar vi att du skickar in din ansökan så snart som möjligt men senast den 8 april.

Välkommen med din ansökan!