tegsnasskidor-skidor-langdskidor-tegsnasskidan2

Bengt gillar glidet!

bengt-referens-tegsnasskidanTrogen kund har han varit sedan 1977. Han gillar glidet, stabiliteten och det robusta. Han gillar inte plastskidor. Bengt Sigvardsson symboliserar allt som Tegsnässkidan står för.

Efter ett liv på Banverket är Bengt Sigvardsson idag pensionär. Det betyder att han kan göra som han vill. Han är fri att ägna dagarna åt sina intressen, det vill säga åka skidor och jaga.

– Finns inget bättre än att ta på sig skidorna och ta en tur i skogen, säger han. Men bara om skidorna är av märket Tegsnäs.

Bengt har två par, båda med Hickorykant. Ett år provade han plast men det det var alldeles för bakhalt.

– Jag föredrar riktiga skidor, hävdar han bestämt och inflikar att plast aldrig kan mäta sig med trä. Det är känslan av det stabila och robusta som lockar. Och glidet. Faktiskt inte den karakteristiska spetsen som annars gjort skidan känd över stora delar av världen. Dessutom tycker Bengt att företagets nya bindning är toppen.

– Den nya Epokbindningen gör att man praktiskt taget kan ha vilka skor som helst när det beger sig.

Skidan, bindningen och det vänliga bemötandet har gjort att Tegsnässkidan AB fått en kund för livet.

– Jo, jag skaffade mitt första par 1977 och har absolut inga planer på att byta nu, ropar Bengt då han sakta glider bort i den natursköna horisonten på sina äkta björk- och hickorylaggor.

För mer information, kontakta:

Tomas-Nilsson-Tegsnasskidan

TOMAS NILSSON

Tel: +46 (0)70-512 97 14
tomas@tegsnas.com