Daniel Johansson

Daniel Johansson - Tegsnäs Group
Daniel Johansson - Tegsnäs Group

Namn: Daniel Johansson

Ålder: 41 år

Yrke: Utlastningsansvarig

Bor: Tegsnäset

Anställd sedan: 2013

Familj: Sambo och tre barn

– Jag tycker om att få allt att flyta på, att hålla ordning och reda. När man jobbar med leveranser kan tempot ofta svänga fort. Plötsligt kan det stå fyra, fem lastbilar här som ska lasta eller lossa och då gäller det att man har koll på läget och att allt är förberett.

Möt Daniel Johansson

Daniel Johansson är utlastningsansvarig inom Tegsnäs Group. Det innebär att han och hans team arbetar med logistik, inlastning, utlastning av ankommande och avgående gods samt interna materialtransporter inom fabriksområdet.

I arbetet ingår även snöröjning och transporter åt Tegsnäshus.

Berätta vad ditt arbete innebär!

– Här på utlastningsavdelningen i Tegsnäset jobbar jag och mina kollegor med många olika uppgifter. Vi ansvarar för att ta hand om allt inkommande och utgående gods, håller koll på lagret så vi ser hur mycket råvara och färdigvara vi har. Vi håller sågen med rätt material så de kan producera.
Vi utför även snöröjningen på fabriksområdet och stöttar Tegsnäshus med traktorkörning som att lasta block och virke. Vi sköter också spikroboten som spikar pallar.

Hur många är ni i din grupp?

– Vi är tre personer som hjälps åt, det är Erik, Magnus och jag som även är arbetsledare. Erik och Magnus är riktiga klippor som alltid ställer upp.

Vad gör du just nu?

– För tillfället sitter jag och skriver ut fraktsedlar.

Vad är det bästa med ditt arbete?

– Jag tycker att jag har ett roligt arbete. Det är mycket att göra och ett högt tempo.

Vad är viktigt för dig i jobbet?

– Jag tycker om att få allt att flyta på, att hålla ordning och reda. När man jobbar med leveranser kan tempot ofta svänga fort. Plötsligt kan det stå fyra, fem lastbilar här som ska lasta eller lossa och då gäller det att man har koll på läget och att allt är förberett. Det kan vara lite stressigt vissa dagar men det brukar alltid lösa sig.

Hur är det att jobba inom Tegsnäs Group?

– Det är ett fint företag med jättebra kollegor och bra sammanhållning. Vi är ett skönt gäng som strävar åt samma håll.

Fler medarbetare

Evaldas Lipinskas

Evaldas Lipinskas är elithandbollsspelaren från Litauen som flyttade till Sverige med familjen för tio år sedan. Idag arbetar han inom produktionen hos Tegsnäs Emballage i Vindeln.

Läs mer
Evaldas Lipinskas spikar pall hos Tegsnäs Emballage.

Michael Zentio

Michael Zentio hade 27 års erfarenhet av vård och omsorg då han flyttade norrut och bytte karriär. Idag är han operatör och skiftesledare hos Tegsnäs Group.

Läs mer
Michael Zentio Tegsnäs Group

Magnus Sjöstedt

Magnus Sjöstedt är traktorförare och skyddsombud och har gärna mycket på gång. Han har full koll på arbetsmiljön och gillar att underlätta för andra.

Läs mer
Magnus Sjöstedt

Mia Vindelhed

Mia Vindelhed är verksamhetsansvarig för Tegsnässkidan och arbetar med allt som berör skidorna inklusive tillbehör och reservdelar.

Läs mer
Tegsnässkidan - Mia Vindelhed

Lovisa Vahlberg

Lovisa Vahlberg är ekonomiansvarig och är involverad i de flesta områden inom företaget utifrån ett ekonomiskt perspektiv. Lovisa arbetar även med HR-frågor.

Läs mer
Lovisa Vahlberg - ekonomiansvarig