Tegsnäshus Avaberg

Tegsnäshus

Personligt och unikt med Tegsnäshus

Med Tegsnäshus är friheten maximal. Hos oss kan du skapa ditt drömboende och sätta din personliga prägel. Du som kund är inte låst av modeller i en katalog. För oss är dina önskemål i centrum. De enda krav vi har är att projekten är byggtekniskt genomförbara och uppfyller gällande regelverk.

Vi strävar efter att hitta lösningar som passar dig som kund och genom att använda byggmaterial av högsta kvalitet är vi ett hållbart och kostnadseffektivt alternativ. Hos oss finns ett brett urval av material och tillsammans tar vi fram det bästa alternativet utifrån förutsättningarna. Vi använder oss av konstruktioner som är ledande och vi gillar att skapa det som ger det lilla extra.

Från tidigare genomförda projekt vill vi dela med oss av idéer och erfarenheter. Av hus vi bygger skapar vi därför nya husmodeller som andra kan ta del av och skapa egna drömboenden. Det är ett hållbart sätt för oss att ge tillbaka.

Tegsnäshus har sitt ursprung i en passion för trä och byggnationer. Att skapa hem som ger känsla och trygghet är en ledstjärna i vårt arbete.

Besök Tegsnäshus webbplats

Referenser

Emballaget är första anblicken för kunden

Indexator Rotator Systems AB i Vindeln köper sedan flera år specialemballage, halvpallar och lagerhotellstjänster av Tegsnäs Emballage. Emballaget fyller en viktig funktion.

Läs mer
Indexator emballage - Tegsnäs Emballage

Smartare och säkrare transporter för Ålö

Ålö i Brännland utanför Umeå är en av världens ledande tillverkare av frontlastare och en av Tegsnäs Emballages kunder. Varje dag skickas produkter från Ålö över hela världen med emballage som tillverkats i Vindeln eller Tegsnäset.

Läs mer
Per Gustafsson Ålö Quicke

Rototilt sparar utrymme och kan producera mer

Rototilt i Vindeln är en av världens ledande tillverkare av tiltrotatorer och använder Tegsnäs Logistics som en strategisk samarbetspartner.

Läs mer
Tord Johansson, produktionschef hos Rototilt