Tegsnäs Byggvaror - råspont - slätspont

Råspont och slätspont

Vår råspont har en sida som är slätare och en sida som är råare och strävare. Brädorna är spontade med fjäder och not och kan kilas ihop både på längden via kortsidorna eller på bredden via långsidorna. Råspont används bland annat till undergolv, yttertak och som invändig väggbeklädnad.

Vår slätspont är slät på båda sidorna men har i övrigt samma utförande med not och fjäder som vår råspont och kan kilas ihop på längden eller bredden. Slätspont används bland annat som undergolv eller som enklare och billigare golv i till exempel ett förråd.

För frågor eller beställning av råspont eller slätspont är du välkommen att kontakta oss.

Råspont

22×120

Slätspont

22×120

För mer information, kontakta

 • Jimmy Nilsson

  VD / Försäljningschef

  Tel: +46 (0)70-525 48 24
  Maila Jimmy »

  Jimmy Nilsson
 • Benny Nilsson

  Produktionschef / Inköpschef

  Tel: +46 (0)70-302 52 17
  Maila Benny »

  Benny Nilsson

Referenser

Emballaget är första anblicken för kunden

Indexator Rotator Systems AB i Vindeln köper sedan flera år specialemballage, halvpallar och lagerhotellstjänster av Tegsnäs Emballage. Emballaget fyller en viktig funktion.

Läs mer
Indexator emballage - Tegsnäs Emballage

Smartare och säkrare transporter för Ålö

Ålö i Brännland utanför Umeå är en av världens ledande tillverkare av frontlastare och en av Tegsnäs Emballages kunder. Varje dag skickas produkter från Ålö över hela världen med emballage som tillverkats i Vindeln eller Tegsnäset.

Läs mer
Per Gustafsson Ålö Quicke

Rototilt sparar utrymme och kan producera mer

Rototilt i Vindeln är en av världens ledande tillverkare av tiltrotatorer och använder Tegsnäs Logistics som en strategisk samarbetspartner.

Läs mer
Tord Johansson, produktionschef hos Rototilt