Tegsnäs Logistics

Tegsnäs Logistics

Tegsnäs Logistics är vårt dotterbolag inom lager och logistik (3PL). Vi har i Vindeln byggt en helt ny och toppmodern lager- och logistikanläggning på 1250 kvadratmeter som rymmer närmare 3000 pallplatser för verksamheten.

Tegsnäs Group har lång erfarenhet av lagerhantering genom den egna industriella verksamheten. Vi har även under många år hanterat delar av lager och logistik för ett antal kunder inom industrin. Därför har det varit naturligt för oss att utveckla en modern och smart lager- och logistikverksamhet.

Ordning och reda

Inom Tegsnäs Logistics hanteras lager och logistik med god struktur, moderna hjälpmedel och intelligenta system. Arbetet sker processorienterat, med fokus på ständiga förbättringar och en hög kvalitet i utförandet.

I lagercentret tillhandahåller vi och tar emot både ingående och utgående material, lagerlägger och ansvarar för saldohantering och packning. I vårt stora höglager lagras allt i rejäla och säkra pallställ.

Vi ser till att arbeta nära kundernas tillverkningsprocesser och ansvarar för att komponenter levereras i rätt tid i rätt del av produktionen. Vi ansvarar även för montering och packning av satser. Med våra tjänster blir lagerhållningen mer dynamisk och produktionen avlastas och effektiviseras.

Tegsnäs Logistics är en effektiv länk för både leverantörer, speditörer och kunder.

Kringtjänster

Inom ramen för Tegsnäs Logistics har vi även samlat flera tilläggstjänster. Vi erbjuder produktionsutveckling inom automation genom till exempel projektledning, simulering och programmering. Vi har även en svets- och smidesverksamhet som genom bolaget Simab erbjuder legosvetsning, bygg- och industrismide, montage och reparationer i hela Västerbotten.

Är du intresserad av våra tjänster inom Tegsnäs Logistics? Välkommen att kontakta platschef Emil Lundgren.

För mer information, kontakta

 • Emil Lundgren

  Platschef Tegsnäs Logistics

  Tel:+46 (0)70-603 58 20
  Maila Emil »

  Emil Lundgren
 • Elin Algotsson

  Logistikkoordinator Tegsnäs Logistics

  Tel:+46 (0)70-603 58 20
  Maila Elin »

  Elin Algotsson

Referenser

Emballaget är första anblicken för kunden

Indexator Rotator Systems AB i Vindeln köper sedan flera år specialemballage, halvpallar och lagerhotellstjänster av Tegsnäs Emballage. Emballaget fyller en viktig funktion.

Läs mer
Indexator emballage - Tegsnäs Emballage

Smartare och säkrare transporter för Ålö

Ålö i Brännland utanför Umeå är en av världens ledande tillverkare av frontlastare och en av Tegsnäs Emballages kunder. Varje dag skickas produkter från Ålö över hela världen med emballage som tillverkats i Vindeln eller Tegsnäset.

Läs mer
Per Gustafsson Ålö Quicke

Rototilt sparar utrymme och kan producera mer

Rototilt i Vindeln är en av världens ledande tillverkare av tiltrotatorer och använder Tegsnäs Logistics som en strategisk samarbetspartner.

Läs mer
Tord Johansson, produktionschef hos Rototilt