Tegsnäs Logistics inomhuslager

Tegsnäs Logistics

Tegsnäs Group är en av marknadens ledande leverantörer av träförbrukningsmaterial, specialemballage och byggmaterial. Vi tillverkar och marknadsför även den klassiska Tegsnässkidan och är medgrundare till Tegsnäshus.

Tegsnäs Logistics är vårt nya dotterbolag inom lager och logistik (3PL). Vi har byggt en helt ny och toppmodern lager- och logistikanläggning på 1250 kvm som rymmer närmare 3000 pallplatser i Vindeln för verksamheten.

Tegsnäs Group har lång erfarenhet av lagerhantering genom den egna industriella verksamheten. Vi har även under många år hanterat delar av lager och logistik för ett antal kunder inom industrin. Därför har det varit naturligt för oss att utveckla en modern och smart lager- och logistikverksamhet.

Ordning och reda

Inom Tegsnäs Logistics hanteras lager och logistik med god struktur, moderna hjälpmedel och intelligenta system. Arbetet sker processorienterat, med fokus på ständiga förbättringar och en hög kvalitet i utförandet.

I lagercentret tillhandahåller vi och tar emot både ingående och utgående material, lagerlägger och ansvarar för saldohantering och packning. I vårt stora höglager lagras allt i rejäla och säkra pallställ.

Vi ser till att arbeta nära kundernas tillverkningsprocesser och ansvarar för att komponenter levereras i rätt tid i rätt del av produktionen. Vi ansvarar även för montering och packning av satser. Med våra tjänster blir lagerhållningen mer dynamisk och produktionen avlastas och effektiviseras.

Tegsnäs Logistics är en effektiv länk för både leverantörer, speditörer och kunder.

Är du intresserad av våra tjänster inom Tegsnäs Logistics? Välkommen att kontakta platschef Emil Lundgren.

Tegsnäs Logistics utomhus

Vi söker en ny medarbetare!

Tegsnäs Logistics förstärker teamet med en medarbetare i den nybyggda lager- och logistikanläggningen i Vindeln

Som medarbetare inom lager och logistik ansvarar du tillsammans med dina kollegor för att med precision och noggrannhet lasta och lossa inkommande och utgående gods samt hantera pallar i lagret med truck. Du arbetar dessutom med att manuellt emballera, packa, sortera varor. Även förmontering av produkter kan förekomma.

Läs mer om tjänsten här!

För mer information om Tegsnäs Logistics, kontakta Emil:

Emil Lundgren, platschef Tegsnäs Logistics

EMIL LUNDGREN

Tel: +46 (0)70-603 58 20