Camilla spikar emballage - specialemballage - Tegsnäs Emballage

Specialemballage enligt dina önskemål

Vid Tegsnäs Emballages fabrik i Vindeln tillverkar vi specialemballage helt enligt dina önskemål. Materialet kan till exempel vara i trä, plywood, OSB eller masonite. Vårt specialemballage kan även kompletteras med förstärkningar i metall.

Tillsammans med varje kund arbetar vi fram en lämplig utformning av emballaget som passar de de behov och krav som ställs. Vi gör även nya CAD-ritningar om sådana saknas. Emballage ska vara funktionellt men även se bra ut.

Obegränsat sortiment av specialemballage

Våra kunder återfinns framför allt inom tillverkningsindustrin och som exporterar sina varor eller transporterar dem långa sträckor inom landet. Kunder vars produkter inte passar in i de massproducerade emballage som finns på marknaden.

Våra emballage håller hög kvalitet eftersom produkterna som våra kunder skickar runt i världen måste fraktas säkert. Du ska kunna lita på att emballagen håller och att de skyddar innehållet.

Välkommen att kontakta oss om du vill beställa emballage eller veta mer om olika specialemballage.

DSC 8662 emballagekomponenter

För mer information, kontakta

  • Peter Ahlenius

    Platschef Tegsnäs Emballage

    Tel:+46 (0)70-255 32 12
    Maila Peter »

    Peter Ahlenius

Referenser

Emballaget är första anblicken för kunden

Indexator Rotator Systems AB i Vindeln köper sedan flera år specialemballage, halvpallar och lagerhotellstjänster av Tegsnäs Emballage. Emballaget fyller en viktig funktion.

Läs mer
Indexator emballage - Tegsnäs Emballage

Smartare och säkrare transporter för Ålö

Ålö i Brännland utanför Umeå är en av världens ledande tillverkare av frontlastare och en av Tegsnäs Emballages kunder. Varje dag skickas produkter från Ålö över hela världen med emballage som tillverkats i Vindeln eller Tegsnäset.

Läs mer
Per Gustafsson Ålö Quicke

Rototilt sparar utrymme och kan producera mer

Rototilt i Vindeln är en av världens ledande tillverkare av tiltrotatorer och använder Tegsnäs Logistics som en strategisk samarbetspartner.

Läs mer
Tord Johansson, produktionschef hos Rototilt