tegsnasskidor-skidor-langdskidor-tegsnasskidan2

Tegsnässkidan

Köp skidor, skidutrustning och tillbehör enkelt och direkt i vår E-handel. Betala smidigt via Klarna. Under köpvillkor kan läsa mer om leveransvillkor och fraktkostnader.

Tillverkningen och försäljningen av skidor startade redan 1907 (läs mer under vår historia). Idag säljs skidorna som tur- och jaktskidor eftersom de lämpar sig bra för skidåkning i ospårad terräng.

Val av skidmodell

Vilken skida du ska välja styrs till största del av ändamålet för din skidåkning;

För åkning i samband med jakt rekommenderar vi att du väljer en kort och bred skida för bra bärighet och smidighet i skogen. För turåkning så rekommenderar vi att du väljer en så lång skida som möjligt och då inte lika bred, minst 30cm längre än din egen kroppslängd. Vill du ha mer hjälp vid val av skida tveka inte att kontakta oss.

Montering av bindning gör skidan klar

Montering av bindning ingår inte i köpet av skidor. Kom ihåg att beställa bindningsmontering om du vill ha skidan helt klar när du får den levererad.

Smidig betalning via Klarna

För att köpet ska bli enklare för dig har vi infört Klarna som betalningslösning. När du lagt dina varor i varukorgen och går till kassan får du i det allra sista steget välja hur du vill betala.

Till webbutiken

För mer information, kontakta:

Tomas-Nilsson-Tegsnasskidan

TOMAS NILSSON

Tel: +46 (0)70-512 97 14
tomas@tegsnas.com