Tegsnässkidan skidlager

Tegsnässkidan

Varje skida är ett äkta hantverk

Tegsnässkidan har funnits i 115 år och har utformats för att ha den bästa bärigheten. Tyngdpunkten gör att skidåkaren flyter på snön och egenskaperna är fantastiska. Den unika skidspetsen gör att skidan inte gräver ned sig i lössnö. Eftersom skidorna inte har stålkant är de dessutom väldigt skonsamma om du till exempel har en hund med dig.

Med Tegsnässkidans träskidor får du en helt annan åkkänsla än en plastskida. Du känner naturen under fötterna och kan vara helt trygg i att materialet är hållbart rakt igenom. Våra skidor bygger på en över hundraårig tradition.

Skidorna är unika, precis som snöflingor. Inget exemplar är exakt det andra likt.
Trä är ett naturligt, levande material och det finns ingen maskin som masstillverkar våra skidor. Det är erfarna skidmakare som kapar, formar, putsar, limmar och lackar dem.

Tegsnässkidan är ett genuint och äkta hantverk.

Vi är även stolt återförsäljare av Jörnkängan.

Besök Tegsnässkidans webbplats

Referenser

Emballaget är första anblicken för kunden

Indexator Rotator Systems AB i Vindeln köper sedan flera år specialemballage, halvpallar och lagerhotellstjänster av Tegsnäs Emballage. Emballaget fyller en viktig funktion.

Läs mer
Indexator emballage - Tegsnäs Emballage

Smartare och säkrare transporter för Ålö

Ålö i Brännland utanför Umeå är en av världens ledande tillverkare av frontlastare och en av Tegsnäs Emballages kunder. Varje dag skickas produkter från Ålö över hela världen med emballage som tillverkats i Vindeln eller Tegsnäset.

Läs mer
Per Gustafsson Ålö Quicke

Rototilt sparar utrymme och kan producera mer

Rototilt i Vindeln är en av världens ledande tillverkare av tiltrotatorer och använder Tegsnäs Logistics som en strategisk samarbetspartner.

Läs mer
Tord Johansson, produktionschef hos Rototilt