Lovisa Vahlberg

Lovisa Vahlberg - ekonomiansvarig
Lovisa Vahlberg - ekonomiansvarig

Namn: Lovisa Vahlberg

Ålder: 30 år

Yrke: Ekonomichef

Bor: Tvärålund

Anställd sedan: 2018

Familj: En son på 2 år och två hundar

– Det bästa med jobbet är att få vara med där det händer och att vara en aktiv del i utvecklingen.

Möt Lovisa Vahlberg

Lovisa Vahlberg är ekonomiansvarig och är involverad i de flesta områden inom företaget utifrån ett ekonomiskt perspektiv. Lovisa arbetar även med HR-frågor.

Berätta vad ditt arbete innebär!

– Jag är involverad i de flesta områden inom företaget utifrån ett ekonomiskt perspektiv. Det handlar om både det dagliga arbetet och utvecklingsfrågor. Jag ansvarar även för arbete kring bokföring, bokslut, rapporter, statistik och analys av resultat. Jag arbetar även med HR-frågor förutom det som handlar om löner.

Vad är det bästa med ditt arbete?

– Det är att få vara med där det händer och att vara en aktiv del i utvecklingen. Jag får vara med från att ett beslut fattas och hela vägen till att det faktiskt förverkligas.

Vilka intressanta utmaningar finns i ditt jobb?

– Det är mycket som ska hinnas med! Jag ställs ofta inför saker som jag får reda ut på egen hand om det inte finns någon kollega att fråga. Det är både roligt och lärorikt att hitta sin väg fram. Man får vara lite av en problemlösare.

Vad gjorde du innan du kom till Tegsnäs Group?

– Jag pluggade till Civilekonom på Umeå Universitet i fyra år. Under sista terminen sökte Tegsnäs Group en ekonomichef via ett rekryteringsföretag. Jag tyckte det såg intressant ut och det var nära hemmet i Tvärålund. Jag sökte jobbet, fick det och är jätteglad för det!

Vad brinner du för i ditt arbetsliv?

– Att få utvecklas samt att det jag gör bidrar till helheten, gör skillnad och driver verksamheten framåt. Jag skulle inte kunna ha ett jobb som inte känns meningsfullt. Jag vill vara med där det händer saker och där jag får vara en del av det.

Vad är det bästa med att jobba inom Tegsnäs Group?

– Jag tycker vi är en koncern som ligger i framkant och vill följa med i utvecklingen. Vi har drivna ägare med höga ambitioner som man inspireras av. Det är ett familjärt företag som vuxit men känslan av samhörighet lever kvar. Alla känner till varandra och man känner att man är värdefull.

Fler medarbetare

Evaldas Lipinskas

Evaldas Lipinskas är elithandbollsspelaren från Litauen som flyttade till Sverige med familjen för tio år sedan. Idag arbetar han inom produktionen hos Tegsnäs Emballage i Vindeln.

Läs mer
Evaldas Lipinskas spikar pall hos Tegsnäs Emballage.

Michael Zentio

Michael Zentio hade 27 års erfarenhet av vård och omsorg då han flyttade norrut och bytte karriär. Idag är han operatör och skiftesledare hos Tegsnäs Group.

Läs mer
Michael Zentio Tegsnäs Group

Magnus Sjöstedt

Magnus Sjöstedt är traktorförare och skyddsombud och har gärna mycket på gång. Han har full koll på arbetsmiljön och gillar att underlätta för andra.

Läs mer
Magnus Sjöstedt

Mia Vindelhed

Mia Vindelhed är verksamhetsansvarig för Tegsnässkidan och arbetar med allt som berör skidorna inklusive tillbehör och reservdelar.

Läs mer
Tegsnässkidan - Mia Vindelhed

Daniel Johansson

Daniel Johansson är utlastningsansvarig inom Tegsnäs Group. Det innebär att han och hans team arbetar med logistik, inlastning, utlastning av ankommande och avgående gods samt interna materialtransporter inom fabriksområdet.

Läs mer
Daniel Johansson - Tegsnäs Group