Magnus Sjöstedt

Magnus Sjöstedt
Magnus Sjöstedt

Namn: Magnus Sjöstedt

Ålder: 35 år

Yrke: Traktorförare och skyddsombud

Bor: Tegsnäset

Anställd sedan: 2019

Familj: Sambo och två barn

– Jag gillar att hålla i gång huvudet, vara en problemlösare och ha händerna fulla.

Möt Magnus Sjöstedt

Magnus Sjöstedt är traktorförare och skyddsombud och har gärna mycket på gång. Han har full koll på arbetsmiljön och gillar att underlätta för andra.

Berätta om ditt jobb!

– Jag utför en stor mängd olika arbeten inom Tegsnäs Group. Sedan 1,5 år tillbaka är jag traktorförare under kvällsskiften och under dagskiften jobbar jag främst med arbetsmiljöfrågor, kemikalier, brandskydd, med mera. Jag tycker det är roligt att lära mig nya saker hela tiden. Utbildningen inom arbetsmiljö har jag fått via företaget.

Vad gör du just nu?

– Idag sitter jag i Tegsnäs Logistics nya lastbil och kör hyvlade trävaror till Småland. Jag kör lastbilstransporterna tills vår nyanställde chaufför snart är på plats. Det blir främst lokala turer mellan våra egna enheter men även längre som den här. Innan jag började hos Tegsnäs arbetade jag som lastbilschaufför så därför passar det bra.

Vad är det roligaste i ditt jobb?

– Det är variationen och att inte alltid veta vad som ska hända under dagen. Jag gillar att hålla i gång huvudet, vara en problemlösare och ha händerna fulla.

När är du särskilt nöjd efter arbetsdagen?

– Det är när jag gjort klart och kunnat sätta punkt för de uppgifter jag haft att göra under en tid. Det kan också vara när jag löst något som underlättat för någon annan.

Vad uppskattar du hos Tegsnäs Group som arbetsgivare?

– Det är korta beslutsvägar inom företaget och ledningen är måna om oss medarbetare. Vi har deras förtroende och kan jobba med frihet under ansvar.

Vad gör du under fritiden?

– Då är jag gärna i skogen eller i fjällen. Jag kör gärna skoter eller är i slalombacken.

Fler medarbetare

Evaldas Lipinskas

Evaldas Lipinskas är elithandbollsspelaren från Litauen som flyttade till Sverige med familjen för tio år sedan. Idag arbetar han inom produktionen hos Tegsnäs Emballage i Vindeln.

Läs mer
Evaldas Lipinskas spikar pall hos Tegsnäs Emballage.

Michael Zentio

Michael Zentio hade 27 års erfarenhet av vård och omsorg då han flyttade norrut och bytte karriär. Idag är han operatör och skiftesledare hos Tegsnäs Group.

Läs mer
Michael Zentio Tegsnäs Group

Mia Vindelhed

Mia Vindelhed är verksamhetsansvarig för Tegsnässkidan och arbetar med allt som berör skidorna inklusive tillbehör och reservdelar.

Läs mer
Tegsnässkidan - Mia Vindelhed

Lovisa Vahlberg

Lovisa Vahlberg är ekonomiansvarig och är involverad i de flesta områden inom företaget utifrån ett ekonomiskt perspektiv. Lovisa arbetar även med HR-frågor.

Läs mer
Lovisa Vahlberg - ekonomiansvarig

Daniel Johansson

Daniel Johansson är utlastningsansvarig inom Tegsnäs Group. Det innebär att han och hans team arbetar med logistik, inlastning, utlastning av ankommande och avgående gods samt interna materialtransporter inom fabriksområdet.

Läs mer
Daniel Johansson - Tegsnäs Group