Mia Vindelhed

Tegsnässkidan - Mia Vindelhed
Tegsnässkidan - Mia Vindelhed

Namn: Mia Vindelhed

Ålder: 33 år

Yrke: Verksamhetsansvarig för Tegsnässkidan

Bor: Tvärålund

Anställd sedan: 2021

Familj: Sambo och två barn

– Skidor har alltid varit en stor del av mitt liv och ligger mig varmt om hjärtat.

Möt Mia Vindelhed

Mia Vindelhed är verksamhetsansvarig för Tegsnässkidan och arbetar med allt som berör skidorna inklusive tillbehör och reservdelar.

Berätta vad ditt arbete innebär!

– Som verksamhetsansvarig för Tegsnässkidan arbetar jag med allt som berör skidorna inklusive tillbehör och reservdelar. Det handlar om allt från utveckling och marknadsföring till kundkontakter, orderhantering och packning. Efter vårsäsongen kommer jag att sätta mig in ännu mer i hantverket och skidtillverkningen.

Vad är det bästa med ditt arbete?

– Det är att jag får jobba med en produkt som jag tror på och brinner för. Skidor har alltid varit en stor del av mitt liv och ligger mig varmt om hjärtat. Jag har hela livet åkt mycket skidor både utförs och slättförs.

Vad är viktigt för dig i ditt arbetsliv?

– Att jag varje morgon får känna en drivkraft att få vara med att förändra och utveckla något. Att min egen utveckling går åt rätt håll och att jag hela tiden får lära mig något nytt. Jag strävar alltid efter att göra varje dag till den bästa!

När känner du dig extra nöjd efter en arbetsdag?

– När jag går hem från jobbet och känner att vi har kommit på bra idéer som kan utveckla skidan, dess tillbehör eller accessoarer. Det är också när vi får fin respons från kunderna, att de är nöjda över våra produkter.

Vad är det bästa med Tegsnässkidan som produkt?

– Det är en fantastisk skida som funnits i över 100 år. Den ger en oöverträffad känsla jämfört med en modern plastskida. Tegsnässkidan är en genuint hållbar produkt, tillverkad för hand och som man inte byter ut och slänger. Den kan verkligen hålla i generationer.

Hur är det att jobba inom Tegsnäs Group?

– Det är jättebra. Man har en nära kontakt med både kollegor och chefer. Stämningen är lättsam och det är enkelt att tala med varandra. Vi får skratta varje dag!

Fler medarbetare

Evaldas Lipinskas

Evaldas Lipinskas är elithandbollsspelaren från Litauen som flyttade till Sverige med familjen för tio år sedan. Idag arbetar han inom produktionen hos Tegsnäs Emballage i Vindeln.

Läs mer
Evaldas Lipinskas spikar pall hos Tegsnäs Emballage.

Michael Zentio

Michael Zentio hade 27 års erfarenhet av vård och omsorg då han flyttade norrut och bytte karriär. Idag är han operatör och skiftesledare hos Tegsnäs Group.

Läs mer
Michael Zentio Tegsnäs Group

Magnus Sjöstedt

Magnus Sjöstedt är traktorförare och skyddsombud och har gärna mycket på gång. Han har full koll på arbetsmiljön och gillar att underlätta för andra.

Läs mer
Magnus Sjöstedt

Lovisa Vahlberg

Lovisa Vahlberg är ekonomiansvarig och är involverad i de flesta områden inom företaget utifrån ett ekonomiskt perspektiv. Lovisa arbetar även med HR-frågor.

Läs mer
Lovisa Vahlberg - ekonomiansvarig

Daniel Johansson

Daniel Johansson är utlastningsansvarig inom Tegsnäs Group. Det innebär att han och hans team arbetar med logistik, inlastning, utlastning av ankommande och avgående gods samt interna materialtransporter inom fabriksområdet.

Läs mer
Daniel Johansson - Tegsnäs Group